woensdag 11 december 2019

Vanaf nu weer in het hier en nu

Wat kan ik nog meer vertellen over hoe de afgelopen paar jaar zijn verlopen ten aanzien van mijn intieme leven? Niet zoveel. Mijn periode van werkeloosheid was relatief kort, iets meer dan een jaar. Dat is ook ongeveer de periode geweest dat ik me met regelmaat liet betalen voor mijn "hobby". Ik selecteerde ze op hun bereidheid een vergoeding te betalen voor geleverde diensten. Altijd met medeweten van Peter, die het allemaal prima vond.

Nadat ik weer een baan had, had ik natuurlijk minder tijd en liet ik het zakelijke aspect weer varen. Want hoewel ik het erg vleiend en opwindend vind als mannen me willen betalen voor gebruik, wrong het ook wel dat ik er niet graag over sprak met bijvoorbeeld met John en Els. Die weten er dan ook niets van, alleen Peter en Hester weten het.

Alles is nu weer normaal, Peter, John, Els, Peter en Hester, soms een van de vriendjes van vroeger. En nu dan ook af en toe en lekkertje uit de catalogus van een dating site, tot opwinding ook van Peter.

Ik ga jullie vanaf dan weer gewoon meenemen in mijn wereld van het hier en nu. Want dat is het doel van mijn dagboek, zorgen voor een intensievere beleving, doordat ik weet dat ik het letterlijk met iedereen op de aarde ga delen. Het is mijn geheim, zelfs Peter weet het niet. En toch voelt het tijdens de daad alsof echt de hele wereld voor mijn raam naar binnen staat te gluren. Heerlijk vind ik dat! Mijn vorm van exhibitionisme.

Ik realiseer me dat ik misschien wel een beetje boven het gemiddelde uitsteek met mijn seksuele gedrag. Maar ik weet ook dat ik echt niet de enige ben die zo leeft en dat Peter niet de enige is die zijn vrouw of vriendin graag met een ander bezig ziet. Of het "normaal" is of niet, ook dat zijn hormonale instincten die bij mensen bestaan, zowel bij mannen als bij vrouwen.



 
  

1 opmerking:

nelson zei

Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...