zondag 29 december 2019

Over korte rokjes en hoge hakken

Ik weet dat veel mannen houden van korte rokjes en hoge hakken. Zo ook Peter. Hij is een echte benenman zegt hij altijd. Daarom heb ik ze in mijn garderobekast, samen met van die zwarte kousen met zo'n naad aan de achterkant en bijbehorende jarretels. Korte jurkjes heb ik ook, maar rokjes vind ik speelser.

Ik ga daarin niet de deur uit naar mijn werk of om boodschappen te doen. Zelfs niet om naar vrienden of familie op bezoek te gaan. Maar ik trok het aan als ik wist dat Peter naar me toe zou komen, in de tijd dat we nog niet bij elkaar woonden. Die gewoonte heb ik niet losgelaten. Nog steeds draag ik korte strakke rokjes als we samen alleen thuis zijn, voor zijn en mijn plezier. En als ik niet te veel hoef te lopen, met heel hoog gehakte pumps of -laarzen.   

Maak ik me daarmee als vrouw tot een lustobject? Ik vind het gewoon alleen maar heerlijk om begeerd te worden. Als korte rokjes en hoge hakken daarbij helpen, waarom niet? Iedere man die me bij mij thuis zo aantreft mag spontaan met zijn handen over mijn benen strelen, van helemaal onder tot helemaal boven. Graag, want door zulke kleding te dragen vraag ik daar namelijk om.


1 opmerking:

Liefhebber zei

Zou je het niet spannend en geil vinden om alleen in lingerie onder een lange jas over straat te lopen of te winkelen met Peter? Het is jullie geheimpje. Alle anderen lopen nietsvermoedend voorbij. En Peter heeft zo af en toe makkelijk toegang tot jouw geneugten, bijv. in een pashokje. ;-)

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...