donderdag 5 december 2019

Haar man met mij

Ik zal eens wat tipjes van wat sluiertjes gaan oplichten over mijn verborgen jaren tussen waar mijn oude dagboek ophield en mijn nieuwe dagboek begint.

Laat ik maar eens hiermee beginnen. Sinds Peter explicieter naar me werd over dat hij het leuk vond als ik iets met andere mannen had, ben ik op datingsites gaan kijken. Ik ontdekte dat het me veel opwinding brengt om met een wildvreemde man naar bed te gaan. De tegenstrijdigheid, of beter gezegd de combinatie, van de intimiteit en de anonimiteit laat mijn hart als een razende bonken. Alle hormonen komen in beweging. Het zal wel een oerinstinct zijn dat ons vroeger beschermde tegen incest denk ik dan maar.

Het was in die tijd dat ik een keer bij een stel - want ook dat zocht ik - op bezoek ging. Ze waren een stuk ouder dan ik en zij wilde alleen maar kijken naar haar man met een veel jongere vrouw. Ik had me opgetut, als altijd rokje en kousen aan, nieuwsgierig hoe het zou zijn.

We begonnen met een kop koffie, praten over ditjes en datjes. Ze zat naast haar man op de bank, ik in een stoel er tegenover. Ze stond op, zei dat ik maar naast hem moest gaan zitten en ging zelf in de stoel zitten.

Haar man begon brutaal met me te tongen, ik voelde zijn hand over mijn bovenbeen en ik zocht uit nog wat bezorgdheid oogcontact met haar. Wilde ze dit echt wel zien? Haar overtuigende reactie: "Ga maar lekker met hem vrijen, meid." Dat brak het ijs... terwijl zij naar ons zat te kijken deed haar man van alles met me wat God verboden had. En daar houdt Sonja wel van!



1 opmerking:

Anoniem zei

Sonja, dit vind ik een lekker geil verhaal. Ik hoop dat je af en toe teruggaat naar dit echtpaar en je laat betalen. Ook nu je een 'huisvriend' hebt. Want dit is toch eigenlijk wat je het liefste doet: de hoer spelen.

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...