zondag 15 december 2019

Gezellige zaterdagavond

Gisterenavond hadden we John en Els te eten. Uiteraard met als doel om er een gezellige avond van te maken met meer dan alleen eten. En een gezellige avond is het inderdaad weer geworden. Na het eten eerst in de kamer wat met elkaar gezoend en vervolgens opgesplitst, Peter met Els naar boven, en ik met John op de bank. Hij heeft heerlijk diep in me gezeten vanuit allerlei houdingen. En Peter kon tijdens zijn pauzes met Els de verleiding natuurlijk niet weerstaan om even te komen kijken hoe zijn vrouwtje spiernaakt met de buurman aan het spelen was.

De spanning begon voor mij al bij de voorbereiding. Na het douchen zaterdagmiddag ging ik op het krukje aan mijn toilettafeltje zitten om mijn teennagels te lakken. Ik zat naakt voorovergebogen geconcentreerd het werkje uit te voeren. Ik voelde Peter met zijn handen over mijn rug wrijven. Zonder met het lakken te stoppen vroeg ik: "Heb je zin in Els?" Ja, hij had zin in Els.

"Jij in John?" Ja, ik in John. "Maak jij je maar mooi voor hem," zei hij, "dan ga alvast wat doen in de keuken." Hij heeft de hele maaltijd verzorgd, dat doet hij graag, de schat. Intussen kon ik mezelf opmaken en wat sexy kleertjes uitzoeken om aan te trekken. Een (schandalig) kort strak rokje hoort daar voor zulke avondjes nog steeds altijd voor me bij. Els weet zich tegenwoordig trouwens ook redelijk onbetamelijk te kleden als we voor zo'n avond met elkaar afspreken. Het dan ook was opvallend hoe snel de mannen aten gisterenavond.

Na lekker lang dobberen in een warm bad is het vandaag een dag om na te genieten en om ons avondje gezellig naast de kerstboom met de hele wereld te delen. Misschien iets minder expliciet dan ik in het verleden gewend was, maar dat geeft dan weer meer ruimte voor de eigen beeldvorming van mijn dagboeklezers over mijn intieme capriolen. 




2 opmerkingen:

Liefhebber zei

En toch mis ik juist die expliciete teksten van jou. De manier waarop je verwoordt wat je voelt, wat je denkt, wat je ziet, dat is wel één van je talenten. Niet alleen tijdens de daad overigens, ook in het pad er naartoe! ;-)

nelson zei

Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...