zondag 8 maart 2020

Alfred ingewijd

Gisterenavond, Alfred op bezoek. Ik had er zin in. Peter was ook enthousiast. En Alfred kwam natuurlijk ook niet alleen voor de koffie. Onze wassende vriendschap is op lichamelijkheid gericht, maar Alfred heeft daarin nog een bepaalde remmende bescheidenheid over zich. Die wilde ik graag doorbreken. In grote lijnen ging dat zo.


"Kom geef me eens een kus", zei ik toen we samen de kamer in waren gelopen. Ik drukte mijn lippen op de zijne en stak gelijk mijn tong in zijn mond. Hij reageerde met een even bewegelijke tong als de mijne. Zonder mijn lippen van zijn mond te halen mompelde ik: "Heb je mijn kut gemist?" Hij mompelde iets onverstaanbaars terug. Om mijn woorden nog wat kracht bij te zetten ging ik met mijn hand naar zijn kruis en vroeg, nog steeds met mijn lippen op zijn mond: "Mmmmm, wat voel ik hier? Is dat voor mij?" Zijn pik was stijf.

Ik realiseerde me dat hij wel erg hongerig naar me zou moeten zijn als hij thuis niets te eten heeft. Dat maakt hem precies de juiste persoon voor deze vriendschap. Hij ging op de bank zitten, ik kroop tegen hem aan en speelde met het puntje van mijn tong in zijn oor. Intussen was ook Peter in de kamer gekomen en groette Alfred vanuit de deuropening. Ik ging door met ijsbreken en na een tijdje zei ik zachtjes in zijn oor: "Zeg eens dat ik een hoer ben."  Hij reageerde niet. Ik wachtte even, likte aan zijn oorlelletje en zei: "Alsjeblieft?"

"Je bent een lekker hoertje", zei hij.

"Een hoerrrrrr", fluisterde ik heel langzaam met mijn mond tegen zijn oor.

"Je bent een geile hoer", zei hij met iets meer overtuiging.

Ik voelde mijn buik prettig samentrekken door die rauwe woorden. Ik kuste hem op zijn mond en kneep hem in zijn kruis. Peter kwam Alfred met uitleg te hulp. "Ze kickt erop als je haar een hoer noemt,"zei hij, "dat is weer iets nieuws van haar."

Ik moest lachen. "Ik vind het gewoon spannend klinken, de associatie van mij als vrouw met platte seks in één woord uitgesproken, dat vind ik heel opwindend. En niemand anders hoort het toch?"

Ik stond op, stak mijn armen omhoog en draaide voor hem in mijn korte strakke jurkje met ceintuur om mijn middel en kniehoge zwarte suède laarzen. "Hoe zie ik eruit?"

Zijn ogen glinsterden, zijn hand ging tussen mijn dijen. Hij drukte zijn vingers heel aangenaam tegen mijn slipje.

Ik stapte twee passen van hem af en bukte met mijn achterwerk naar hem toe, keek over mijn schouder naar hem en vroeg: "Zie ik er niet uit als een lekkere geile gratis hoerrrrr voor je?" Terwijl ik de woorden uitsprak trok ik met beide handen mijn jurkje tot op mijn heupen omhoog, waardoor hij mijn witte kanten minislipje moest kunnen zien.

Het was allemaal iets te overweldigd voor hem. Ik wilde hem ook niet afschrikken. Ik lachte en ging weer rechtop staan. "Kom, we gaan eerst koffie drinken, daarna gaan we fijn met elkaar spelen." Peter richtte zich ook nog een keer tot Alfred: "Doe gewoon waar je zin in hebt hè, trek je niks van mij aan, ik vind het alleen maar geil als je met Sonja vrijt."

Het was duidelijk allemaal wat wennen voor Alfred.


En dan nu maar ter zake voor de mannen die dat graag horen (ik heb de indruk dat er niet veel vrouwen zijn die mijn dagboek lezen).

Hij, Alfred, zat naast me op de bank. Ik hielp hem uit zijn broek en boog met mijn mond naar zijn pik.

De meeste mannen weten dat niet, maar een mannelijk geslacht in je mond voelt ontzettend lekker aan, de zachte, super gladde huid van een lekker warme eikel die je heerlijk over je tong en tegen je wangen laat glijden. Dat is zo lekker en met helemaal niets te vergelijken. En dan het idee dat er een man aan vast zit die daarvan volledig in extase raakt en enkel en alleen nog maar verlangt naar bevrediging door jou. Wat is onze biologische natuur toch mooi.

Ik vulde mijn mond met speeksel, zoog met getuite lippen op zijn geslacht en speelde ermee met mijn tong. Alfred nam zelf na enige tijd het initiatief voor de volgende stap.

Hij vroeg me op te staan en voorover te bukken aan de bank. Hij trok mijn slipje over mijn laarzen naar beneden. Ik stapte er met een voet uit om mijn benen wat verder uit elkaar te kunnen zetten. Hij ging achter me staan, zocht even naar mijn ingang, ging erin, pakte toen mijn heupen vast en begon in me te bewegen. Ik was nat genoeg om hem gelijk diep te kunnen hebben. Het voelde goed.

Na een paar minuten moest hij even op adem komen. Vermoedelijk trok hij ook terug om zijn zaad nog niet te laten komen. Ik kwam overeind, maar hoorde Peter aan de andere kant van de kamer zeggen: "Blijf even zo staan, Son. Ik wil ook even."

"Dat is goed, kom maar", zei ik en ik bukte weer voorover. Alfred zat pal naast me op de bank. Hij hield zijn geslacht in erectie door er zachtjes aan te blijven trekken. Ik verplaatste mijn handen van de bank naar zijn knieën en hing daardoor met mijn hoofd pal boven zijn instrument.

Peter begon met zijn vertrouwde ritme in me te stoten terwijl ik afwisselend Alfred recht in zijn ogen keek en mijn blik naar zijn stijve liet gaan. Ik werd er bloedgeil van. Ik begon in extatische toestand te geraken. Ik merkte dat mijn ogen af en toe ongecontroleerd weg begonnen te rollen waardoor het even donker voor me werd. Mijn ademhaling ging over in een ritmisch zuchten bij iedere stoot. Het voelde ontzettend lekker en het was fijn om Alfred in deze toestand zo vlak voor me bij ons te zien. Hij moet de warmte van mijn zuchten in zijn gezicht hebben gevoeld.

De vreemde opwindende prikkel kwam weer naar boven. Ik realiseerde me dat ik het al te vaak had gezegd, maar in het ritme van Peters stoten hijgde ik recht in Alfreds gezicht: "Heerlijk! Ik vind het zó geil om jullie hoertje te zijn, écht waar."

Ik probeerde verder naar beneden te zakken om met mijn mond bij Alfreds geslacht te komen, maar door de stoten van Peter kwam ik er steeds net niet bij. Uiteindelijk zakte ik door mijn knieën op de grond waardoor Peter uit me schoot. Ik zat bij Alfred tussen zijn benen, nam zijn penis over uit zijn hand en deed hem in mijn mond. Weer dat lekkere gevoel langs mijn tong. Ik was zo opgewonden dat ik als een bezetene begon te pijpen. Peter was achter me ook naar beneden gegaan. Ik voelde hoe hij weer in me probeerde te komen. Met een hand hielp ik hem, waarna hij de draad weer oppakte.

De mannen waren allebei alert om niet klaar te komen, maar door de hele situatie, mijn eigen hormonale toestand op dat moment en de gedreven activiteit van Peter, die me behoorlijk fors langs achter nam, kreeg ik zelf een heel intens en heerlijk langgerekt orgasme met de penis van Alfred nog in mijn mond.


Daarna was het voor mij een wijntje en de mannen namen nog een bak koffie. We spraken over ons en over mij. Over mijn erg hoge libido. Over mijn bi-sexualiteit, over het swingen met Els en John, over mannen in het verleden. Maar ook over Peter, dat het opwindend aan me vindt dat ik zo'n promiscue slettebak ben, dat daarom onze open relatie ook zo goed verloopt en dat hij zelf zo nu en dan ook een hetero vriendin van me neukt.

Alfred genoot zichtbaar van de dingen die hem verteld werden. Hij vond het razend interessant en vond het super geil allemaal. Hij vroeg waarom we een huisvriend wilden hebben en waarom juist hem.

We vertelden hem dat we graag een vriend zouden hebben die zich hier thuis voelt met het accent op een seksuele relatie met de vrouw des huizes. Dat heeft te maken met Peters fetish om mijn met een ander te zien en mijn mijn eigen hoge libido. Waarom juist hij? Omdat we hem een beschaafde, ontwikkelde man vinden (hij glimlacht). Omdat hij behoefte heeft aan seks (heeft hij zelf verteld), waardoor we denken dat hij steeds behoorlijk hitsig zal zijn als hij hier komt (hij bevestigt). En omdat hij getrouwd is, waardoor we niet bang hoeven te zijn dat het misschien op stalken uit zal gaan lopen (hij lacht hartelijk).


De avond werd afgesloten op de bank. Ik had er handdoek op gelegd en in missionarishouding verzorgde Alfred zijn eigen happy end. Peter zat er tegenover met een hand aan zijn geslacht zichtbaar opgewonden naar te kijken. Af en toe keek ik Peter even glimlachend aan en tuitte ik met mijn lippen een kusje naar hem terwijl Alfred driftig op me lag te neuken.

Wat Alfred ook niet meer meekreeg, maar ik wel, is dat Peter daarna in bed liggend op mij ook nog een happy end voor zichzelf verzorgde. Al me al is het een heel bevredigende avond geweest.





2 opmerkingen:

nelson zei

Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

Liefhebber zei

Zo af en toe kijk ik nog eens rond om te zien of je hier nog aanwezig bent. Hoop dat alles goed gaat met jou en iedereen om je heen!
Als ik dit verhaal nog eens doorlees dan zou je het net zo goed over mij kunnen hebben. Ben ook zó geil (in een vingerknip), (redelijk) ontwikkeld, getrouwd en vind seks mateloos boeiend. Uit je blog spreekt niet alleen pure geilheid maar ook heel veel gevoel. Dat spreekt uit het feit dat je uit dankbaarheid voor al jou beminnende mannen en vrouwen tot tranen geroerd kan zijn (voor lezers, zie oudere blogs). Wat had ik graag in de schoenen van Alfred gestaan om jou zo af en toe bij te staan jou te geven waar je zo zeer naar verlangt, waar jouw hunkerende kut naar verlangt. ;-) XXX

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...