zaterdag 8 februari 2020

Potentiële minnaar

Gisterenavond.

Alfred en ik zaten elkaar te beminnen op de bank toen Peter met de koffie binnen kwam. Ik voelde zijn tong wegglippen uit mijn mond, maar gelijk kwam hij weer terug. Yes!! Zo wilden Peter en ik het hebben, dat hij zich niets van Peter aantrok.

Alfred noem ik hem, de man die we te eten hadden gevraagd, naar aanleiding van een date die we eind december hadden. Het was een geslaagde avond. We hebben lang aan tafel zitten eten en praten. We hadden het over koetjes en kalfjes, maar al snel ook filosofeerden we over bi-sexualiteit, polyamorie, trio's, swingen, open relaties, cuckolding. Het hele palet kwam voorbij en hoewel zijn ervaringen beperkt waren, was hij heel open minded over al deze vormen en combinaties van sexualiteit. Alfred was vooral erg geïnteresseerd in Peters gevoelens over het gedrag van zijn vrouw met andere mannen.

Er was ook speelsheid aan tafel. Zo zei Peter op een bepaald moment in het gesprek:

"Laat je tietjes eens even aan hem zien, Son."

Lachend trok ik mijn truitje, waaronder geen beha, in een flits even omhoog, trok mijn schouders naar achter en deed mijn truitje weer naar beneden. Ik genoot van de glundering van de twee mannen, waarna zich tussen die twee een geanimeerd gesprek ontwikkelde over mijn libido en de uitstraling van mijn poes. Het ijs was meer dan gebroken.

We hebben bij de koffie nog uitgebreid nagepraat over hoe Peter en ik in het spel staan. We zouden Alfred graag, als hij dat wil, als mijn minnaar over de vloer hebben.

Terwijl Peter aan het eind van de avond aan de afwas begon, ging ik met Alfred naar boven om me op de slaapkamer nog even lekker een uurtje aan hem te hoereren. Want als goed huisvriend, zoals wij het bedoelen, moet hij natuurlijk wel verslaafd worden gemaakt aan mijn kutje. Dan wordt het leuk en spannend voor ons alledrie. We zijn op de goede weg!

En voor wie het wil horen de details van het laatste stuk. Ik had een slettenrokje aangetrokken, pumps aan mijn voeten en verder helemaal niets. Geen slipje, bovenlichaam bloot. Voor het visuele effect en met succes. Hij lag naakt op zijn rug op bed. Een knalharde, recht omhoog, waar ik - een hoertje waardig - gulzig aan likte en op zoog terwijl ik hem strak bleef aankijken. Daarna ben ik met opgeschoven rokje boven op hem gaan zitten wippen. Ik genoot van de diepgang en van zijn gegrom bij iedere keer dat ik naar beneden zakte. Na nog een tijdje wederzijdse orale handelingen, likken, beffen, pijpen en lekker nat tongen richtte ik op handen knieën met holle rug heel dierlijk mijn kontje naar hem toe om me lekker achterlangs door hem te laten gebruiken. Hij beukte er heerlijk stevig op los en ik gaf bij iedere stoot flink tegenwicht totdat hij klaar kwam. Een heerlijke neuker is het, met veel uithoudingsvermogen, dat weet ik inmiddels.

Toen we weer beneden kwamen was de afwas klaar en zat Peter voor de TV. Hij lachte en vroeg wat we allemaal precies hadden gedaan. Nadat Alfred weg was heb ik Peter nog lekker even afgezogen, de schat.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Sonja, jij bent echt een hoer. Nog beter zelfs, een hoer doet het voor het geld, maar jij laat je gewoon pakken door iedereen die je maar een beetje aanstaat. Die kut van je moet flink uitgewoond zijn, ik zou daar graag het nodige aan bijdragen. Ik zit nu al met m'n pik te spelen bij dit verhaal van jou, ik weet dat je dat lekker vindt.

Sonja zei

:-) Dank je, ik vind het prikkelend om een hoer te worden genoemd. Ik kruip heel graag in die rol en vind het erg opwindend en complimenteus als ik in het vuur van het spel ook zo gezien word.

nelson zei

Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...