woensdag 8 januari 2020

Nieuwe prikkels

Leuk om af en toe weer iets nieuws bij jezelf te ontdekken. Sinds ik weer opnieuw ben gaan schrijven in mijn dagboek, heb ik ook weer opnieuw mailcontact met een mijn dagboeklezers van destijds.

Het is een overspelige man, wat natuurlijk altijd intrigerend is, want waarom doet een man zoiets? Volgens mij is het gewoon de logica van de natuur.  Maar goed, dat is niet waar ik het over wil hebben. Waar ik het wel over wil hebben is dat ik tijdens onze mailwisseling ontdekte dat het me prikkelt als ik in de mail in platte, ordinaire bewoordingen word aangesproken. En dan niet over mij als een fantasiepersoon, maar over mij als werkelijk persoon. Om het beestje maar gelijk bij de naam te noemen: Als ik bijvoorbeeld hoerig word genoemd in mijn omgang met John, met mijn dates, of zelfs met mijn eigen man en als mijn intieme delen en mijn intieme gedrag in schuttingtaal wordt benoemd blijkt me dat op te winden.

Spelenderwijs kwam ik er in onze mailwisseling achter dat mijn hormonen gelijk in de danshouding springen zodra hij in zulke bewoordingen over me schrijft. Simpel gezegd: Ik merk dat ik er behoorlijk geil van word. Het kostte me even wat tijd om mijn mailvriendje te overtuigen dat hij voortaan maar geen blad meer voor de mond moest nemen en niet al te lieflijk tegen me moet zijn. Geen subtiliteiten maar recht voor zijn raap.

Hoe komt dat dan, dat het me opwindt als ik in onkuise bewoordingen word getypeerd? Dat is dan weer de Sonja die overal een verklaring voor zoekt. Denk ik teveel? Misschien wel.

Op de eerste plaats komt het volgens mij door de mate van anonimiteit die we hebben, waardoor zo'n verbale directheid overweldigend op me afkomt. Dat creƫert een spanning. Het voelt alsof een emmer vol ongeremde begeerte over me heen wordt gestort, door een onbekende man van wie ik eigenlijk alleen maar weet dat hij enorm op me geilt. Hoe lekker is dat!

Op de tweede plaats, hoe netjes ik het hier in mijn dagboek ook probeer te houden, die platte taal over mij, mijn lichaam en mijn gedrag roept zwaar geladen seksuele associaties en zelfbeelden op. Ook dat draait de knop bij mij op heet.

Echt heerlijk, in de wetenschap dat het volledig uit seksuele begeerte komt, uit lust naar mij, een context waarin ik helemaal niets nog als een belediging voel. 

Dus, mailvriendje: Try me! I love it! 

     

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Check, lekkere slet!

Anoniem zei

Son, je bent een heerlijk heet hoertje, en je weet het zelf maar al te goed… je bezorgt me op afstand een stijve… xxx

Sonja zei

:-)

Liefhebber zei

Ook ik ben gewend om het verkleinwoord te gebruiken. Sletje ipv slet. Hoer vind ik van nature ietwat grof, dus hoertje kan nog wel. Mss is het iets waar ik aan moet wennen. Als iemand zelf aangeeft dat op zo´n moment elektrische schokjes door haar lijf voelt en ze er dus geil van wordt dan wil ik daar met alle plezier aan meewerken hoor. Lekkere geile slet, neukgrage hoer! Voel die kriebels maar weer lekker door je lichaam dansen ;-)

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...