dinsdag 11 februari 2020

Met Hester aan de telefoon

We hebben weer eens goed zitten bijkletsen aan de telefoon, Hester en ik. Ze wilde alles weten van afgelopen vrijdagavond toen Alfred bij Peter en mij kwam eten. Ik vertelde haar dat we graag willen dat hij een huisvriend van ons wordt.

"Wat is dat nou weer, een huisvriend?" was haar reactie. Ik vertelde dat hij bij ons mag komen als een soort minnaar van mij.

"En dat vindt Peter allemaal maar goed?" Ja, dat vind Peter goed.

"Komt hij dan als Peter niet thuis is?" Nee, als Peter juist wel thuis is. Alfred en ik doen gewoon alles met elkaar zonder rekening te houden met de aanwezigheid van Peter. Dat vindt Peter spannend. En ik trouwens ook.

"Jullie zijn gek! Wat is die Alfred voor een man?" Hij is een heel aardige warme man. Rustig en beleefd, sportief uiterlijk, 57 jaar, getrouwd.

"Getrouwd?" Ja, getrouwd, hoezo?

"Weet zijn vrouw dat, wat hij allemaal met jou uitspookt?" Nee, dat weet zijn vrouw niet.

"Son!!" Wat nou Son! Jij doet het toch ook stiekem met Peter terwijl je een relatie hebt?

"Dat is anders. Ik deed het al met Peter voor ik die relatie had." O, dat maakt het anders? De vrouw van Alfred laat hem vrij omdat zij hem seksueel niks meer kan bieden, zolang ze er maar niets van merkt. 

"Hoe kan hij dan een hele avond bij jullie zijn zonder dat zijn vrouw iets merkt?" Hij gaat regelmatig bij een alleenstaande oudere neef van hem op bezoek. Nou, af en toe komt hij dan naar ons in plaats van dat hij naar die neef gaat.

"Zit die neef in het complot?" Nog niet, maar dat is wel waar hij aan denkt als het blijft klikken tussen ons. Complot vind ik trouwens een naar woord hiervoor.

Enfin, zo ging het nog een tijdje door. Afgezien van dat Alfred getrouwd is vond ze het eigenlijk allemaal ook wel weer spannend. Echt iets voor mij, vond ze. Ze was benieuwd hoe het zich zou ontwikkelen.

"Ik wil precies weten wanneer en hoe lang hij je neukt en wat de reactie van Peter is." Beloofd!

Tja, zo is Hester, eerst kritisch commentaar en dan overstag. Ze is totaal anders dan ik, maar diep van binnen - behalve dat ze hetero is - ook wel weer hetzelfde. Dat weet zij en dat weet ik, en dat hoor ik ook wel eens van Peter.




1 opmerking:

nelson zei

Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...