donderdag 27 februari 2020

Foute fantasie

Gisterenavond waren Els en John weer op bezoek. We hebben gezellig zitten borrelen en kletsen, waarbij het onderwerp zelfbevrediging aan de orde kwam. Alle vier maken we onszelf daar regelmatig schuldig aan. Soms in aanwezigheid van onze partner, maar soms ook als we alleen zijn. En allemaal fantaseren we daarbij.

Wat zijn de fantasieën die we daarbij hebben? Durven we dat aan elkaar te vertellen? En dan niet zomaar fantasieën, maar juist de hele foute fantasieën. Er werd wat gegrinnikt en gelachen. Ik zal het hier in mijn dagboek houden bij de fantasie die ik zelf deelde met de anderen.

"Ik stel me voor dat ik op mijn werk niet alleen ben aangenomen om secretaresse-werkzaamheden uit te voeren, maar ook om te zorgen voor een erotische spanning op de werkvloer. Ik word geacht om altijd in een kort rokje met hoge hakken en een strak blouseje te verschijnen. Mijn salaris is ook voornamelijk gebaseerd op die extra rol die ik te vervullen heb.

Mijn baas wil dat ik koketteer tussen mijn collega's (voornamelijk jongen mannen en vrouwen) en voor hem. Ik moet erop letten dat er voldoende inkijk is onder mijn rokje en in mijn blouse als ik zit te werken en ik moet toestaan dat ik word aangeraakt, waar dan ook, als er iemand aan mijn bureau staat. Ook mag er tegen me worden aangereden als ik sta te kopiëren of mag ik was worden gegrepen.

We hebben een kamertje met een massagestoel. Ik stel me voor dat daar ook een bank staat en een slot aan de binnenkant op de deur. Daar kunnen de mannen en vrouwen zich ter ontspanning met me afzonderen om door mij oraal te worden bevredigd. Ik moet de mannen ook onbeperkt toestaan me te penetreren als daar behoefte aan is."

Els, John en Peter zaten geboeid te luisteren naar mijn verhaal.

"Zou je dat in het echt ook willen bij jullie, Son?" vroeg Els.

"Als ze me dat echt zouden vragen? Nou en of!" zei ik welgemeend. "Het zijn ook allemaal schatten bij ons. Ik speel echt vaak met dat beeld als ik in mijn eentje masturbeer."



2 opmerkingen:

nelson zei

Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

Liefhebber zei

Lekker Son, om samen elkaars fantasieën te delen. Het idee dat jij mijn collega zou kunnen zijn. Dat ik weleens achter jou bij het kopieerapparaat sta. Dat ik weleens een glimp van je borstpartij opvang en mezelf afvraag of jij mij bewust die aanblik gunt. Je loopt er sexy bij, maar ik ken je als een nette vrouw. Heimelijk fantaseer ik erover dat jij kousen draagt en zonder slipje onder je rokje rondloopt. Dat we moeten overwerken en alleen overblijven en dan ... Geil idee. Geil ook om daarover te fantaseren.
Hebben de anderen nog over hun fantasieën gesproken?

Meest recent

Later nog eens ontmoet

Mijn nieuwsgierige lezer stelde me nog een vraag over mijn allereerste ontdekkingen waar ik hiervoor over schreef. Namelijk: "Zie je da...