zaterdag 6 oktober 2012

O my God...!

Gisterenavond, Peter was er weer. Ik mezelf zoals gebruikelijk appetijtelijk sexy gekleed voor hem. Terwijl ik met omhoog geschoven rok op zijn schoot zit te wippen piept er een smsje binnen op mijn mobieltje dat op het tafeltje naast me ligt. Peter reikt ernaar uit, pakt hem en duwt hem in mijn hand. Al wippend kijk ik wie het is, John. Ik lees het hardop, of we koffie voor hem hebben, Els is een avondje weg. Ik kijk naar Peter, hij knikt.

Een half uurtje later staat hij voor de deur. Ik heb mezelf even wat schoongewassen en mijn rokje zat weer fatsoenlijk. Ik zag hem kijken toen Peter voor hem had opengedaan en met hem de kamer in kwam. Ik zag dat Peter het ook zag en hij grijnsde. Ik glimlachte naar Peter.

"Ziet er goed uit, hè" zei Peter. John knikte overdreven goedkeurend waarop Peter zei: "Neuk haar maar lekker eventjes joh, dan drinken we daarna een wijntje."

Zonder iets te zeggen bukte ik voorover met mijn handen op de zitting van een van mijn twee fauteuils. Ik keek over mijn schouder naar John. Hij kwam op me af, ik voelde hoe zijn handen mijn rokje langs mijn heupen omhoog schoof, hoorde hem "wow" zeggen toen blijkbaar mijn slipje met open kruisje in het zicht voor hem kwam, en sloot mijn ogen toen hij met zijn vingers het vochtgehalte leek te controleren met in mijn hoofd even helemaal niets, alleen maar "mmmmmmmm".

Daarna het gevoel van "O my God!" toen hij bij me naar binnen drong. Ik sperde mijn ogen en zag Peter tegenover me naar me kijken...

Een paar minuten duurde het, toen kwam John klaar. In de keuken de zaak opnieuw schoongemaakt, ook John en daarna heel voldaan een paar heerlijke wijntjes gedronken.

     

7 opmerkingen:

Daan zei

Zalig om weer te lezen hoe heerlijk je geniet, wat een mazzelaars zijn els, hester, peter en john, met zo'n stoute vriendin.

Klankbeeld zei

Wat een heerlijk leventje heb jij, met een paar van die neukers die graag tot jouw beschikking staan. En wat heerlijk voor hen, dat jij zo geniet van jouw rol als sletje. Nou ja, een rol is het eigenlijk niet. Zo ben je nu eenmaal. Heerlijk!

gj2 zei

wat heerlijk dat je weer terug bent, sonja! wat moet dat geil geweest zijn om je te laten volspuiten door john...

Klankbeeld zei

De beste wensen Sonja! Een geweldig geil en gezond 2013 toegewenst. En hopelijk vind je nog wat inspiratie om ons af en toe op de hoogte te houden.

XXX

Bassie zei

Welcome back. Goed om te lezen dat het goed met je gaat.

Klankbeeld zei

Jammer, ze is nu echt gestopt. Ik begrijp het, maar het blijft jammer. Ze is zo lekker geil en inspirerend.

Jasmijn zei

Geweldige avond moet dit geweest zijn. Achteraf om gelachen neem ik aan?