donderdag 28 juni 2012

Teken van leven

Ik kreeg een heel aardig berichtje van een lezeres, die me erop attendeerde dat het precies een jaar stil was op mijn weblog. Het raakte me. Ja, ik ben nog ergens. En het gaat goed. De inspiratie om hier te schrijven is inderdaad wat verdwenen, maar ik heb nog wel emailcontact met een paar leuke - geile - mensen. Sommige daarvan heb ik met elkaar in contact gebracht, waar een prachtige erotische en intense vriendschap uit is ontstaan.

Ik heb zelf tegenwoordig de focus helemaal op John en Els, en Peter natuurlijk. We hebben het leuk samen, soms met zijn viertjes, soms met Els alleen, soms met alleen John en Peter, en John komt ook af en toe wel eens langs om me lekker snel even te nemen. Dat geeft me veel voldoening.

Ik ga mijn best doen af en toe weer eens iets van me te laten horen. Want ik mis mijn voyeuristische lezers en hun reacties wel...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig, Son! Welkom terug.
Ik hoop op veel nieuwe geile avonturen…

Anoniem zei

je bent een reden voor mijn bezoeken aan internet, goed te horen dat je meer van je zal gaan laten horen en wellicht zien.

ooit wel eens overwogen bijvoorbeeld een plaats voor een spannende vrijpartij op te zoeken die een voyeuristische lezer je aandraagd?

Anoniem zei

Zou inderdaad weer eens lekker zijn om eens een nieuw geil verhaal van je te lezen. De andere heb ik onderhand al meerdere malen gelezen.. en nog steeds tot blijdschap. ;-) Dus ik zou zeggen 'kom maar op'

Anoniem zei

Hé lieve schat. Bij toeval ontdekte ik jouw blog en je hebt mij weer springlevend gemaakt en zoog me als het ware weer de wereld in van geil en erotisch genot. Ik ben blij dat je 'nog' bestaat. Ik snap dat je inspiratie om te schrijven een beetje verdwijnt als je situatie wat stabieler is. Maar van tijd tot tijd zal ik toch hier blijven komen om nieuwe ondeugende gedachten en handelingen van jou nieuwsgierig te blijven volgen.

een stille aanbidder