maandag 18 april 2011

Waar zal ik het over hebben...

Toch maar weer even iets in mijn dagboek schrijven.

Het was weer een fijn weekend. Peter was zondag middag met een vriend de stad in en ik heb in die tussentijd op internet gezeten. Op zijn tijd is het wel leuk om filmpjes te kijken en mezelf te laten meevoeren in de geilheid die daar wordt getoond. Ook een paar leuk mailtjes gelezen. Eén van een mailvriendin, die prachtige erotische proza schrijft, geweldig, G! En weer een nieuw trio-verslagje van een mailvriend met een lezeres van mijn dagboek en haar man - grrrrrr, heerlijk om te lezen!

Die libido verhogende filmpjes en mailtjes kwamen weer goed van pas toen Peter terug kwam uit de stad. "Helaas" zonder zijn vriend, want die had ik anders ook graag even van mijn verhoogde libido laten meegenieten. Maar hij woont al jaren samen en houdt veel van zijn vriendin, dat wil hij niet op het spel zetten volgens Peter.

Hij weet hoe vrij Peter en ik denken en ik heb hem zelfs ooit wel eens gepijpt toen hij een keer met Peter bij mij langs kwam. Dat is al een hele tijd geleden. Ik moest er gisteren weer even aan denken. Peter en hij zaten dubbelzinnige opmerkingen over mijn zuigkracht te maken toen ik wat water dronk uit een bidon.

"Wil je het weten?" vroeg ik, "Doe je broek dan maar eens naar beneden."

Hij deed wat verlegen lacherig en Peter - mij kennende - deed er een schepje bovenop: "Ze doet dat echt hoor!"

"Geloof je het niet?" vroeg ik en ik begon zijn riem los te maken. Hij ging staan en liet alles toe, zijn broek open, ik haalde zijn inmiddels al redelijk stijve penis eruit en heb hem afgezogen. Hij was verbouwereerd, ik vond hem lekker en Peter zat te glimlachen.

Tja, maar gisteren dus niet. Met Peter was het ook prima hoor, die lekkere geile vent van me. Het verveelt nooit met hem.

5 opmerkingen:

gj2 zei

peter lekker afgezogen?

Dirkjan zei

Je mag mij ook wel eens zuigen

Anoniem zei

Wordt het niet weer eens tijd voor een spannend vervolg....

Anoniem zei

hOt Privatamateure

Privatamateure zei

Hammer Privatamateure