maandag 4 april 2011

Verwachtingen...

Ja, ik weet het, ik ben even wat minder actief geweest in mijn dagboek. Lief dat er dan belangstellende vragen komen of er iets aan de hand is. Nee, er is niets aan de hand. Gewoon even wat minder zin om alles op te schrijven. Ook wel een beetje omdat ik dan in herhaling ga vallen, want het is de laatste tijd af en toe door de week John en ieder weekend Peter. En dan kan ik ongeveer kopiëren wat er de vorige keer is gebeurd.

Het swingen is er nog steeds niet van gekomen. Eerst ik flink verkouden, toen Els wat grieperig. Maar dat komt wel. En ik ben naar aanleiding van een mailtje van een mailvriendin ook iets aan het bedenken om eens een keer fijn met Els iets erotisch te gaan ondernemen. Ik wil een keer goed de tijd voor haar nemen, samen met haar in een lekker geurend schuimbad, elkaar strelen, zoenen en vingeren en intussen ook in detail vertellen over wat we zo goed vinden aan onze partners wat vrijen betreft. John komt regelmatig hier, maar Peter is inmiddels ook naar haar geweest. Het lijkt me leuk om samen met Els al hun acties op een rijtje te zetten en er scores aan te hangen. En dan is het natuurlijk leuk als er bij Els voor een bepaalde actie een andere score uit komt dan bij mij. Dan gaan we daar de volgende keer als we weer swingen eens goed op letten, hihi.

En dan zijn er nog Jan en Erik, twee inmiddels al lang getrouwde vrienden van vroeger, die me bij tijd en wijlen nog steeds neuken. Het is voor beiden al weer lang geleden, een paar jaar inmiddels. Ik moet de laatste tijd om de een of andere reden weer vaak aan hen denken. Ik heb er gewoon zin in om door die overspelige kerels gepakt te worden. Het klinkt gemeen, maar de trots die ik voel als ze met mij vreemd gaan is toch wel heel lekker en opwindend. Ja, ik weet het, ik ben een slet, maar ik kan er niets aan doen dat ik dat zo voel.

En hoe zou het met onze ex-stagiaire zijn? Ook al bijna anderhalf jaar geleden, de tijd vliegt. Hij moet nu 23 of 24 zijn. Veel te jong dus, maar zo'n lekker ding. Hij wilde zo graag en hij was nog zo onervaren. Ik ga hem niet opsporen, maar als hij zelf contact met me zoekt, mag hij gelijk mee mijn bed in.

En voor de verandering weer eens een plaatje. Zo stond ik vorige week op mijn bed voor Peter - tot zijn grote opwinding - en dat wilde hij graag even op de foto zetten. En ik heb er een paar effectjes overheen gelegd. Misschien moet ik dat maar weer eens wat vaker gaan doen, spelen met mijn foto's... hij heeft er nog meer gemaakt.

"Klaar om te nemen en genomen te worden..."

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een heerlijke benen! Daar wil ik ook wel ieder weekend tussen. Eerst lekker likken en dan mijn harde lul er in. Een heerlijk sletje ben je Sonja!

Bassie zei

Hé Sonja,

Wat een té gekke foto :-P
MMMM, doet me denken aan de clip....
Heerlijk lijf heb je toch....

grrrrr....


xxx

gj2 zei

lekker die foto in het groot bekijken...
in gedachte laat je jre op m'n lul zakken.
iihhhh ik heb zo'n zin...

gj2 zei

lekker pijpfilmpje!